Poppen En Barbies

De nieuwe uitdaging deze maand op het blog van de Dutch Dares is speelgoed. Ik verbaas me altijd over de grote hoeveelheid speelgoed die mijn neefjes en nichtjes hebben. Er is zoveel te koop en iedere verjaardag groeit die stapel plastic en baterijverslindende bende! Mijn nichtje van bijna 4 kan al computerspelletjes uitspelen...... Wat was ik vroeger blij met een pak viltstiften, mooi hagelwit papier en mijn poppen en barbies ;););)

Reacties

 1. En ik speel maar wat graag met die stapel plastic (Playmobil) en batterijverslindende bende!! Maar de viltstiften met een mooi stuk ,wit of gekleurd, papier doen het hier ook nog altijd goed!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt helemaal gelijk. Vroeger was speelgoed nog mooi. Mijn nichtjes en neefjes zitten ook helemaal verstopt in die computerspelletjes! Je hebt er een mooie uitwerking van gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je dit ontzettend leuk en origineel gemaakt zeg. Hartstikke leuk!
  Ik verbaas me ook over de enorme hoeveelheden speelgoed. Ik probeerd dat voor mijn kinderen te beperken en het artistiek bezigzijn te stimuleren... lekker plakken, tekenen, lego-en enzo. Veel beter, toch!
  Groetjes, jose

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schitterend Margot en je hebt helemaal gelijk als ik zie wat hier allemaal in de loop der jaren verzameld is wow kunnen wel een winkel beginnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er super uit!!! En tja, je hebt helemaal gelijk....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb daar van de week over zitten denken, toen ik Jayden (bijna 8) zijn playmobile aan het maken was, nu alles in elkaar staat 5 lege bakken ??? en je ziet de vloer weer o-O
  Ik had niet zo veel, hahahaha nou ja had nog 3 zusjes dus alles bij elkaar was het ook gewoon veel...

  Vind dit super verwerkt..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gaaaaaaaaaf Margot, zo'n LO zonder foto! En nu kon ik de journaling lezen die hier zo'n belangrijk onderdeel is!

  En je kaarten zijn ook weer juweeltjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klinkt heel bekend, je verhaal :-). Gaaf gedaan, zonder foto, maar alles behalve saai en een supermooie kleurencombi!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor het achterlaten van een reactie, ik lees ze met veel plezier!