U(n)F(inished)O(bject)


Jaren geleden eens bedacht om een tas te gaan breien. Mijn moeder maakte de binnentas van een theedoek met daaraan vast de schouderband. De binnentas en het gebreide gedeelte lagen lange tijd los van elkaar in een doos, helemaal vergeten... Vandaag de binnenkant aan de buitenkant vastgemaakt en er twee knopen aan toegevoegd. Deze UFO is nu af! 


Reacties

 1. Het probleem van UFO's heb je bij kaarten gelukkig altijd veel minder! Helaas heb ik in mijn kast ook nog wel een paar quilt UFO's liggen...
  Je tas is gaaf! Lekere zomerse kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. COOL! Een afgemaakte UFO! Lijkt het maar zo, of zal ie mooi bij je nieuwe gele sjaal/groene col passen? Hij is superleuk in ieder geval!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaaf zo'n UFO die weer afgewerkt is! Zou toch zonde geweest zijn als tie achter in je kast was blijven liggen. Veel plezier ermee :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi is hij geworden joh! Altijd fijn als zo'n Ufo en FO is geworden ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat goed dat je hem hebt afgemaakt.
  Hier liggen ook nog een heleboel UFO's op mij te wachten. Kan me er alleen niet toe aanzetten, daarom zo knap van jou dat je dit wel kan.
  Hij is leuk geworden je tas.
  Ik kan een voorbeeld aan je nemen :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ohhh ik heb ook zo'n project liggen .. een tas die bijna afgebreid is met zpagetti, ligt er al een jaar bijna af te zijn! Ik vind jouw tas prachtig geworden!!! Misschien moet ik ook maar aan de slag!

  Btw, weet je nog dat je hebt meegedaan aan een giveaway op mijn blog???? Misschien moet je eens kijken wie de winnaar is :)!!!

  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige tas Margot maar goed dat je hem hebt afgemaakt. Hier ook de nodige UFO'S niet op brei gebied maar eerder op scrapgebied raken echter nooit af.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor het achterlaten van een reactie, ik lees ze met veel plezier!