iPhone hoesje


Sinds een paar dagen in het bezit van een iPhone. Ik vond dat ik met mijn tijd mee moest gaan en nu gaat een wereld voor mij open, leuk! Een knalgroen hoesje gehaakt voor mijn witte smartphone. Ze kleuren mooi samen!


Reacties

 1. Ok, nu ben ik echt jaloers! Niet alleen op de i-phone, maar ook op het hele leuke tasje! Wat een mooie steek!

  groetjes, Evy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!! Een iPhone?!! Ben ik nu de enige die nog onder een steen leeft :-D?! (overigens een bijzonder leuk jasje ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Margot, hahaha met je tijd mee gaan ... ja daar weet ik alles van. Ik was genoodzaakt een nieuwe telefoon aan te schaffen, was die van mij verloren, hoe kan je nou je telefoon verliezen he. Maar ja, ik wel dus. Nou mijn drie dochters zouden zich er wel eens mee bemoeien, ze zouden wel eens een mooie voor mij uitzoeken. Het werd geen iPhone, maar een Samsung Galaxy S3. En ik kreeg er een handleiding van 185 blz. (echt waar!!) bij, hadden ze voor me uitgeprint en een boekje van gemaakt. Hahaha, gemeen he. Maar ... ik kan wel gratis met ze "watsappen". Met je tijd meegaan, ik ben 53, kan ik eerst heel dat boekje door gaan spitten want anders weet ik niet eens hoe ik ermee moet bellen. Maar ik heb al wel geleerd hoe ik er mooie foto's mee kan maken, dat is toch mooi meegenomen. Ja, er gaat inderdaad een heel nieuwe wereld voor je open. Maar jij hebt toch maar een mooi gehaakt hoesje voor je iPhone gemaakt. Dat staat niet in mijn boekje hoe je dat doet hahaha. Groetjes Yolanda B)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahaha, oma....
  Mijn telefoon moet ook nodig in een gehaakt hoesje...

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor het achterlaten van een reactie, ik lees ze met veel plezier!