--wishing you-- (scrapweekend #6)


Tijdens het scrapweekend gaf Ingen, SU-demonstrator, een workshop. Erg leuk om een keer te doen en meteen een aantal stempeltrucjes geleerd. Toch vind ik een kaartje met alleen maar SU-spullen niet zo interessant, laat mij maar allerlei merken mixen met elkaar, dat is verrassender, wat vinden jullie? 


En met dit kaartje sta ik in de top 3 van CAS on Sunday, leuk! 


Reacties

 1. Ik heb dat ook, het zijn supermooie spullen, maar mixen vind ik ook leuker. Dit is wel een mooie,s strakke kaart! En wat je hertjeskaart hieronder gaaf!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zelf hou ik ook meer van mixen. Het geeft me een creatiever en een meer voldaan gevoel als er iets uit mijn handen komt waar ik tevreden mee ben.
  Deze kaart, daarentegen, is erg mooi en perfect op elkaar afgestemd. Ik ga er van uit dat dit allemaal SU is.

  Fijne zondag, Angèle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat zal ik maar niet persoonlijk opvatten ;-)! Mooie kaart heb je gemaakt!!

  Groetjes,
  Marit

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee zeker niet doen want ik vind jou kaarten geweldig! Ik denk dat het komt omdat SU spullen zo perfect op elkaar afgestemd zijn dat ik het niet meer verrassend vind..... Ben dol op mijn SU spullen, de stempels en dies/ponsen zijn supergaaf, maar mix ze liever met andere spullen ;)

   Verwijderen
 4. Gefeliciteerd met de top 3 notering! Ik had ´m al gezien... Deze vind ik ook weer mooi! En ik vind hetzelfde; alleen maar met SU is super saai! Daarom combineer ik ook dwars door mijn stempelcollectie heen... Fijne zondag, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind dat je groot gelijk hebt, en vooral zo verder moet doen ;-)
  Ik vind hem wel heel mooi, maar zie toch liever je gemixte kaartjes...
  Gefeliciteerd nog met je top 3 :-)

  groetjes, Evy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeli met je top 3 plek, ik had het gezien... leuk! Op zich niets mis met alleen SU spullen, heel de collectie is zo mooi op elkaar afgestemd. Ik heb op 2 velletjes papier, parels en tape niets van SU, maar ik volg meerdere blogs van fervent SU gebruikers die er de mooiste dingen mee doen. Maar ik zie ook heel veel blogs met SU kaarten die zo kaal en saai zijn... het is maar net wie er wat mee doet dus. ;-) Maar maak jij maar lekker Margot kaartjes, dat lekker combineren gaat je perfect af!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. gefeliciteerd met je top 3..ik gebruik zelf eerlijk gezegd ook altijd van alles door elkaar..maar heb soms wel dat de kleuren van het zelfde merk voor mijn gevoel gewoon wat beter bij elkaar passen..

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het klopt wel wat je zegt het is inderdaad perfect op elkaar afgestemd, ik heb die opmerking al vaker gehoord. Neemt niet weg dat ze hele leuk dingen hebben, en combineren met andere merken geeft gewoon weer een verassender effect! groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind het juist leuk om verschillende technieken, materialen enz. met elkaar te combineren. Dat is juist het leuke van kaarten maken.
  Gefeliciteerd met je top 3 plaats. Kaartje was ook echt heel leuk.
  groetjes, Bernadet

  BeantwoordenVerwijderen
 10. natuurlijk moet je mixen, dat maakt het verrassend...
  Dit is een hele leuke kaart..

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke reacties op deze kaart, erg leuk om te lezen :-) En ik ben helemaal voor mixen Margot! Gewoon lekker maken wat je mooi vind en bij je past.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor het achterlaten van een reactie, ik lees ze met veel plezier!