I LOVE MEW


Vandaag is mijn vriend jarig! Ik geef hem deze kaart samen met kaartjes voor de toneelvoorstelling 'De Marathon' in Rotterdam. Daar gaan we vanmiddag heen... De katten zijn van MFT. Ik heb getwijfeld om deze stempelset te kopen en heb 't niet gedaan toen hij uitkwam. Nu ik 'm laatst mocht lenen van Maria, wil ik 'm toch heel graag hebben, dus komt hij op mijn wensenlijstje ;)

Reacties

 1. Gefeliciteerd met je vriend, en een hele gezellige dag samen! Leuk, samen 'uit' vanmiddag! Je kaartje voor hem is geweldig, en de katten zijn inderdaad hartstikke tof! Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind deze stempels ook echt iets voor jou:)Die katten zijn e n i g! Prachtig kaartje! Veel plezier vanmiddag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met je vriend en veel plezier vanmiddag, leuk zo'n uitje als cadeau! En dan nog zo'n leuke kaart erbij, mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoop dat de voorstelling heel leuk was! Gefeliciteerd! Enne bijzondere katten zijn dit; mooie kaart! Fijn weekend verder, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja gevaarlijk hè zo een leuk setje lenen! Maar je kaart is super en dit is ook wel echt een Margot stempel! Hoop dat 'De Marathon' leuk was!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Als eerste wat is je blog mooi! Zo zag ik door het overzicht wat ik had gemist ;-) Zoals je kaart met beer, visjes en O, zo leuke dobber! Deze kaart met katten, ik heb deze ook laten hangen, maar erg leuk!! Hoe vond je de voorstelling 'de Marathon'? Wij zijn gisteravond geweest, ik schreef daar toevallig over op mijn blog vandaag. Wij vonden het helemaal te gek!!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor het achterlaten van een reactie, ik lees ze met veel plezier!